iPhone 6S Plus knop reparatie

49.00

Kunt u het volume van uw iPhone 6S Plus niet meer harder of zachter zetten of reageert één van de andere knoppen helemaal niet meer? Dan is uw iPhone 6S Plus knop kapot. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een iPhone 6S Plus knop reparatie. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 6S Plus knop reparatie.

Categorie:

iPhone 6S Plus knop reparatie

Lukt het niet om de muziek uit uw iPhone 6S Plus harder of zachter te zetten, of werkt één van de andere knoppen op uw iPhone 6S Plus niet naar behoren, dan is het wel zo handig als dit voor u snel wordt opgelost. Als één van de knoppen van uw iPhone 6S Plus niet meer werkt, dan kunnen wij een iPhone 6S Plus knop reparatie uitvoeren. Een kapotte iPhone 6S Plus knop is erg vervelend en wij begrijpen dat u deze snel wilt laten repareren. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 6S Plus reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 6S Plus knop reparaties. Breng uw iPhone 6S Plus naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct een iPhone 6S Plus knop reparatie kunnen uitvoeren. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle knop reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Na de reparatie van uw toestel kunt u weer normaal uw iPhone 6S Plus bedienen!

Garantie

Op een iPhone 6S Plus knop reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 6S Plus knop reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.