iPhone 6S moederbord reparatie

128.00

Werkt uw iPhone 6S helemaal niet meer en kunt u uw toestel ook niet meer inschakelen? Kom dan langs zodat we kunnen onderzoeken of het probleem zich op het moederbord bevindt. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een iPhone 6S moederbord reparatie.

Wanneer het ons niet lukt om het moederbord van uw toestel te herstellen betaalt u echter wel € 38,00 voor de gedane werkzaamheden.

Categorie:

iPhone 6S moederbord reparatie

Als uw toestel helemaal niet meer aan gaat, dan is er een grote kans dat uw iPhone 6S moederbord beschadigd is, of zijn er waarschijnlijk componenten op het moederbord die niet meer werken. Een iPhone 6S die helemaal niet meer inschakelt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent en of uw toestel nog te repareren is. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 6S reparatie

Wij zijn specialist in iPhone 6S moederbord reparaties. Bij een iPhone 6S moederbord reparatie onderzoeken wij altijd waar precies op het moederbord het probleem zich bevindt. We controleren alle interne componenten van uw iPhone 6S moederbord en voeren uitgebreide tests uit om te onderzoeken of uw toestel nog te repareren valt. Gooi uw toestel dus niet zomaar weg, maar breng uw iPhone 6S naar Cell Phone Fix voor een moederbord onderzoek. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen waar op het moederbord het probleem zich bevindt en of uw iPhone 6S nog gerepareerd kan worden. Voor het onderzoeken en eventueel repareren van moederborden hanteren wij echter een reparatietijd van 3 werkdagen. Er kleven helaas risico’s aan een iPhone 6S moederbord reparatie! Het kan voor komen dat uw toestel tijdens de reparatie van het moederbord compleet beschadigd raakt, doordat wij met erg hoge temperaturen moeten werken. Dit risico dient u wel te aanvaarden voordat wij aan uw moederbord reparatie kunnen beginnen. Mede hierdoor wordt deze reparatie vaak als laatste redmiddel ingezet.

Reparatietijd

Een iPhone 6S moederbord reparatie duurt 5 werkdagen. Komt u naar onze winkel, dan kunt u uw toestel inleveren voor onderzoek en eventuele reparatie.