iPhone 6 knop reparatie

48.00

Kunt u het volume van uw iPhone 6 niet meer harder of zachter zetten of reageert één van de andere knoppen helemaal niet meer? Dan is uw iPhone 6 knop kapot. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een iPhone 6 knop reparatie. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 6 knop reparatie.

Categorie:

iPhone 6 knop reparatie

Lukt het niet om de muziek uit uw iPhone 6 harder of zachter te zetten, of werkt één van de andere knoppen op uw iPhone 6 niet naar behoren, dan is het wel zo handig als dit voor u snel wordt opgelost. Als één van de knoppen van uw iPhone 6 niet meer werkt, dan kunnen wij een iPhone 6 knop reparatie uitvoeren. Een kapotte iPhone 6 knop is erg vervelend en wij begrijpen dat u deze snel wilt laten repareren. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 6 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 6 knop reparaties. Breng uw iPhone 6 naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct een iPhone 6 knop reparatie kunnen uitvoeren. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle knop reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Na de reparatie van uw toestel kunt u weer normaal uw iPhone 6 bedienen!

Garantie

Op een iPhone 6 knop reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 6 knop reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.