iPhone 6 achterkant vervangen

99.00

Is uw iPhone 6 achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw iPhone 6 achterkant vervangen. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een achterkant reparatie van uw iPhone 6. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 6 achterkant vervangen.

Categorie:

iPhone 6 achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw iPhone 6 ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw iPhone 6. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 6 reparatie

Cell Phone Fix is gespecialiseerd in alle iPhone 6 reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw iPhone 6. Breng uw toestel naar Cell Phone Fix zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is en waarbij we indien nodig direct uw iPhone 6 achterkant vervangen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Een iPhone 6 achterkant vervangen is zo gebeurt waardoor uw toestel er direct weer als nieuw uit ziet!

Garantie

Op een iPhone 6 achterkant vervangen geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 6 achterkant vervangen duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.