iPhone 5S knop reparatie

39.00

Kunt u het volume van uw iPhone 5S niet meer harder of zachter zetten of reageert één van de andere knoppen helemaal niet meer? Dan is uw iPhone 5S knop kapot. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een iPhone 5S knop reparatie. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 5S knop reparatie.

Categorie:

iPhone 5S knop reparatie

Lukt het niet om de muziek uit uw iPhone 5S harder of zachter te zetten, of werkt één van de andere knoppen op uw iPhone 5S niet naar behoren, dan is het wel zo handig als dit voor u snel wordt opgelost. Als één van de knoppen van uw iPhone 5S niet meer werkt, dan kunnen wij een iPhone 5S knop reparatie uitvoeren. Een kapotte iPhone 5S knop is erg vervelend en wij begrijpen dat u deze snel wilt laten repareren. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 5S reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 5S knop reparaties. Breng uw iPhone 5S naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct een iPhone 5S knop reparatie kunnen uitvoeren. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle knop reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Na de reparatie van uw toestel kunt u weer normaal uw iPhone 5S bedienen!

Garantie

Op een iPhone 5S knop reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 5S knop reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.