iPhone 5 knop reparatie

39.00

Kunt u het volume van uw iPhone 5 niet meer harder of zachter zetten of reageert één van de andere knoppen helemaal niet meer? Dan is uw iPhone 5 knop kapot. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een iPhone 5 knop reparatie. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 5 knop reparatie.

Categorie:

iPhone 5 knop reparatie

Lukt het niet om de muziek uit uw iPhone 5 harder of zachter te zetten, of werkt één van de andere knoppen op uw iPhone 5 niet naar behoren, dan is het wel zo handig als dit voor u snel wordt opgelost. Als één van de knoppen van uw iPhone 5 niet meer werkt, dan kunnen wij een iPhone 5 knop reparatie uitvoeren. Een kapotte iPhone 5 knop is erg vervelend en wij begrijpen dat u deze snel wilt laten repareren. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPhone 5 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 5 knop reparaties. Breng uw iPhone 5 naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct een iPhone 5 knop reparatie kunnen uitvoeren. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle knop reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Na de reparatie van uw toestel kunt u weer normaal uw iPhone 5 bedienen!

Garantie

Op een iPhone 5 knop reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 5 knop reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.