iPhone 4S achterkant vervangen

25.00

Is uw achterkant bekrast of zit er een deuk in de achterkant? Dan kunnen wij uw iPhone 4S achterkant vervangen. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een achterkant reparatie van uw .

Heeft u weinig tijd? Plan een afspraak in met onze Cell Phone Fix Servicebus zodat wij uw iPhone 4S achterkant vervangen bij u aan huis, op kantoor of zelfs uw sportschool!

Reparatie aanmelden

Categorie:

iPhone 4S achterkant vervangen

Een bekraste of ingedeukte achterkant van uw ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw . Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door Cell Phone Fix!

Vakkundige reparatie

Cell Phone Fix is gespecialiseerd in alle reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw . Breng uw toestel naar Cell Phone Fix zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is en waarbij we indien nodig direct uw iPhone 4S achterkant vervangen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Een iPhone 4S achterkant vervangen is zo gebeurt waardoor uw toestel er direct weer als nieuw uit ziet!

reparatie op locatie

Liever een afspraak met onze monteur inplannen bij u op locatie? Geen probleem, want ook daar hebben wij aan gedacht! Onze monteur komt graag naar u toe met de Cell Phone Fix Servicebus voor het vervangen van uw achterkant op locatie!

Reparatietijd

Een iPhone 4S achterkant vervangen duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.