iPhone 15 Plus oplaad connector reparatie

150.00

Maakt uw iPhone 15 Plus geen verbinding met uw computer of laadt deze niet meer goed op? Dan is uw oplaad connector waarschijnlijk kapot en dient deze te worden gereinigd of te worden vervangen. Een iPhone 15 Plus oplaad connector reparatie is bij CellPhoneFix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een iPhone 15 Plus connector reparatie. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 15 Plus connector reparatie.

Categorie:

iPhone 15 Plus oplaad connector reparatie

Een iPhone 15 Plus oplaad connector reparatie is nodig als uw toestel geen verbinding meer kan maken met een computer of laptop of als u merkt dat u deze met geen enkele kabel meer kan opladen. Een slechte computerverbinding met uw iPhone 15 Plus kan ook voorkomen omdat uw oplaad connector vuil is of stof bevat. In dat geval kunnen wij uw oplaad connector van binnenuit reinigen. Om uw iPhone 15 Plus te synchroniseren of te updaten is een goed werkende verbinding met uw pc van belang. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPhone 15 Plus reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 15 Plus oplaad connector reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Uw iPhone 15 Plus oplaad connector wordt snel en vakkundig hersteld, waardoor u direct na de reparatie uw toestel weer kunt opladen!

Garantie

Op een iPhone 15 Plus oplaad connector reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 15 Plus oplaad connector reparatie duurt gemiddeld 45 minuten.