iPhone 14 Plus scherm reparatie

205.00

Een iPhone 14 Plus scherm reparatie is bij CellPhoneFix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een iPhone 14 Plus display. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een iPhone 14 Plus scherm.

Categorie:

iPhone 14 Plus scherm reparatie

Heeft u uw iPhone 14 Plus laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPhone 14 Plus is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPhone 14 Plus niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPhone 14 Plus reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 14 Plus scherm reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een iPhone 14 Plus scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPhone 14 Plus scherm reparatie duurt gemiddeld 45 minuten.