iPhone 13 Pro waterschade reparatie

55.00

Is uw iPhone 13 Pro in aanraking geweest met water waardoor deze niet meer aangaat? Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel ophalen zodat wij kunnen onderzoeken hoe ernstig het probleem is.

Categorie:

iPhone 13 Pro waterschade reparatie

Als u uw iPhone 13 Pro in het water heeft laten vallen of als uw toestel in aanraking is geweest met vocht, is de kans groot dat uw iPhone 13 Pro vochtschade heeft opgelopen. Een iPhone 13 Pro die in aanraking is geweest met water is natuurlijk erg vervelend en u wilt zo snel mogelijk weten welke schade uw toestel precies heeft opgelopen en of uw toestel nog te repareren is. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPhone 13 Pro reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPhone 13 Pro waterschade reparaties. Het is van groot belang dat u er snel bij bent als uw iPhone 13 Pro in aanraking is geweest met water. Als u direct en adequaat handelt kan de kans op schade aan de interne onderdelen van uw toestel aanzienlijk worden beperkt. Zorg dat u uw iPhone 13 Pro direct uitschakelt en probeer deze ook niet meer op te laden of aan te sluiten op een stroombron. Leg uw toestel in een bak met ongekookte rijst zodat er zoveel mogelijk vocht wordt onttrokken uit uw toestel. Neem daarom contact met ons op zodat we uw toestel kunnen onderzoeken en kunnen vaststellen welke schade uw toestel heeft opgelopen. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen wat de daadwerkelijke schade is aan uw toestel en of uw iPhone 13 Pro nog gerepareerd kan worden.

Wij helpen u graag met onze haal- en brengservice.

Reparatietijd

Een iPhone 13 Pro waterschade reparatie duurt gemiddeld 4 uur.