iPad Mini waterschade reparatie

39.00

Is uw iPad Mini in aanraking geweest met water waardoor deze niet meer aangaat? Kom dan langs zodat we kunnen onderzoeken hoe ernstig het probleem is. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPad Mini waterschade reparatie.

Categorie:

iPad Mini waterschade reparatie

Als u uw iPad Mini in het water heeft laten vallen of als uw tablet in aanraking is geweest met water, is de kans groot dat uw iPad Mini waterschade heeft opgelopen. Een iPad Mini die in aanraking is geweest met water is natuurlijk erg vervelend en u wilt zo snel mogelijk weten welke schade uw tablet precies heeft opgelopen en of uw tablet nog te repareren is. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPad Mini reparatie

Wij zijn specialist in iPad Mini waterschade reparaties. Het is van groot belang dat u er snel bij bent als uw iPad Mini in aanraking is geweest met water. Als u direct en adequaat handelt kan de kans op schade aan de interne onderdelen van uw tablet aanzienlijk worden beperkt. Zorg dat u uw iPad Mini direct uitschakelt en probeer deze ook niet meer op te laden of aan te sluiten op een stroombron. Breng uw iPad Mini zo snel mogelijk naar Cell Phone Fix zodat we uw tablet kunnen onderzoeken en kunnen vaststellen welke schade uw tablet heeft opgelopen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen wat de daadwerkelijke schade is aan uw tablet en of uw iPad Mini nog gerepareerd kan worden.

Garantie

Op een iPad Mini waterschade reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPad Mini waterschade reparatie duurt gemiddeld 180 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u wachten op de reparatie of eventueel uw tablet inleveren en later weer ophalen.