iPad Mini software herstel

29.00

Is uw iPad Mini traag en loopt uw tablet soms vast? De kans is groot dat uw iPad Mini een software probleem heeft. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPad Mini software herstel.

Categorie:

iPad Mini software herstel

Een trage iPad Mini of een iPad Mini die steeds zomaar uitvalt of vast loopt kan een software probleem hebben. Het opnieuw installeren van de juiste software verhelpt vaak de meeste problemen. Een iPad Mini software herstel voeren wij altijd uit aan de hand van de laatste beschikbare software voor uw tablet. Een iPad Mini die steeds vastloopt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon weer normaal gebruik kunnen maken van uw tablet. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPad Mini reparatie

Specialist in iPad Mini software herstel. Breng uw iPad Mini naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct nieuwe software kunnen installeren op uw tablet. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Voor het herstellen van uw tablet, maken wij uitsluitend gebruik van de laatst beschikbare en originele software die de fabrikant van uw iPad Mini heeft uitgebracht. U dient wel rekening te houden met gegevens verlies na het herstellen van uw software omdat uw iPad Mini na een schone installatie, weer volledig wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Na het opnieuw installeren van de software controleren wij of de problemen verholpen zijn en kunt u meteen weer gebruikmaken van uw iPad Mini!

Garantie

Op een iPad Mini software herstel geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPad Mini software herstel duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.