iPad Mini 3 moederbord reparatie


inclusief nieuw scherm 155.00

Werkt uw helemaal niet meer en kunt u uw toestel ook niet meer inschakelen? Kom dan langs zodat we kunnen onderzoeken of het probleem zich op het moederbord bevindt. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een iPad Mini 3 moederbord reparatie.

Heeft u weinig tijd? Plan een afspraak in met onze Cell Phone Fix Servicebus voor een iPad Mini 3 moederbord reparatie of onderzoek bij u aan huis, op kantoor of zelfs uw sportschool!

Categorie:

iPad Mini 3 moederbord reparatie

Als uw toestel helemaal niet meer aan gaat, dan is er een grote kans dat uw moederbord beschadigd is, of zijn er waarschijnlijk componenten op het moederbord die niet meer werken. Een die helemaal niet meer inschakelt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent en of uw toestel nog te repareren is. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige reparatie

Wij zijn specialist in iPad Mini 3 moederbord reparaties. Bij een iPad Mini 3 moederbord reparatie onderzoeken wij altijd waar precies op het moederbord het probleem zich bevindt. We controleren alle interne componenten van uw moederbord en voeren uitgebreide tests uit om te onderzoeken of uw toestel nog te repareren valt. Gooi uw toestel dus niet zomaar weg, maar breng uw naar Cell Phone Fix voor een moederbord onderzoek. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen waar op het moederbord het probleem zich bevindt en of uw nog gerepareerd kan worden.

reparatie op locatie

Liever een afspraak met onze monteur inplannen bij u op locatie? Geen probleem, want ook daar hebben wij aan gedacht! Onze monteur komt graag naar u toe met de Cell Phone Fix Servicebus voor een iPad Mini 3 moederbord reparatie of onderzoek op locatie!

Reparatietijd

Een iPad Mini 3 moederbord reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.