iPad Air 4 software herstel

65.00

Is uw iPad Air 4 traag en loopt uw tablet soms vast? De kans is groot dat uw iPad Air 4 een software probleem heeft. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw tablet ophalen voor uw iPad Air 4 softwareherstel.

iPad Air 4 software herstel

Een trage iPad Air 4 of een iPad Air 4 die steeds zomaar uitvalt of vast loopt kan een software probleem hebben. Het opnieuw installeren van de juiste software verhelpt vaak de meeste problemen. Een iPad Air 4 software herstel voeren wij altijd uit aan de hand van de laatste beschikbare software voor uw tablet. Een iPad Air 4 die steeds vastloopt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon weer normaal gebruik kunnen maken van uw tablet. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPad Air 4 reparatie

Specialist in iPad Air 4 software herstel. Plan met ons een afspraak zodat wij het probleem kunnen vaststellen en direct nieuwe software kunnen installeren op uw tablet. Voor het herstellen van uw tablet, maken wij uitsluitend gebruik van de laatst beschikbare en originele software die de fabrikant van uw iPad Air 4 heeft uitgebracht. U dient wel rekening te houden met gegevens verlies na het herstellen van uw software omdat uw iPad Air 4 na een schone installatie weer volledig wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Na het opnieuw installeren van de software controleren wij of de problemen verholpen zijn en kunt u meteen weer gebruikmaken van uw iPad Air 4! Maak altijd eerst een back-up van uw tablet alvorens u uw tablet bij ons aanlevert. Zo voorkomt u dat u uw foto’s of gegevens verliest.

Wij helpen u graag met onze haal- en brengservice.

Garantie

Op een iPad Air 4 software herstel geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPad Air 4 software herstel duurt gemiddeld 2 werkdagen.