iPad 9,7 2018 scherm reparatie

145.00

Een iPad 9,7 2018 scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Heeft u weinig tijd? Plan een afspraak in met onze Cell Phone Fix Servicebus voor een iPad 9,7 2018 scherm reparatie bij u aan huis, op kantoor of zelfs uw sportschool!

Categorie:

iPad 9,7 2018 scherm reparatie

Heeft u uw laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Wij weten als geen ander hoe vervelend dit kan zijn! U wilt gewoon zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van uw . Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPad 9,7 2018 scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw tablet. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen enkele ogenblikken loopt u weer naar buiten met een perfect werkende !

Reparatie op locatie

Liever een afspraak met onze monteur inplannen bij u op locatie? Geen probleem, want ook daar hebben wij aan gedacht! Onze monteur komt graag naar u toe met de Cell Phone Fix Servicebus voor een reparatie op locatie!

Reparatietijd

Een iPad 9,7 2018 scherm reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.