iPad 5e Generatie moederbord reparatie

128.00

Werkt uw iPad 5e Generatie helemaal niet meer en kunt u uw tablet ook niet meer inschakelen? Kom dan langs zodat we kunnen onderzoeken of het probleem zich op het moederbord bevindt. Plan eenvoudig een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een iPad 5e Generatie moederbord reparatie of kom direct langs.

Wanneer het ons niet lukt om het moederbord van uw toestel te herstellen betaalt u echter wel € 38,00 voor de gedane werkzaamheden.

Categorie:

iPad 5e Generatie moederbord reparatie

Als uw tablet helemaal niet meer aan gaat, dan is er een grote kans dat uw iPad 5e Generatie moederbord beschadigd is, of zijn er waarschijnlijk componenten op het moederbord die niet meer werken. Een iPad 5e Generatie die helemaal niet meer inschakelt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent en of uw tablet nog te repareren is. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPad 5e Generatie reparatie

Wij zijn specialist in iPad 5e Generatie moederbord reparaties. Bij een iPad 5e Generatie moederbord reparatie onderzoeken wij altijd waar precies op het moederbord het probleem zich bevindt. We controleren alle interne componenten van uw iPad 5e Generatie moederbord en voeren uitgebreide tests uit om te onderzoeken of uw tablet nog te repareren valt. Gooi uw tablet dus niet zomaar weg, maar breng uw iPad 5e Generatie naar Cell Phone Fix voor een moederbord onderzoek. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen waar op het moederbord het probleem zich bevindt en of uw iPad 5e Generatie nog gerepareerd kan worden. Voor het onderzoeken en eventueel repareren van moederborden hanteren wij echter een reparatietijd van 3 werkdagen. Er kleven helaas risico’s aan een iPad 5e Generatie moederbord reparatie! Het kan voor komen dat uw tablet tijdens de reparatie van het moederbord compleet beschadigd raakt, doordat wij met erg hoge temperaturen moeten werken. Dit risico dient u wel te aanvaarden voordat wij aan uw moederbord reparatie kunnen beginnen. Mede hierdoor wordt deze reparatie vaak als laatste redmiddel ingezet.

Reparatietijd

Een iPad 5e Generatie moederbord reparatie duurt 5 werkdagen. Komt u naar onze winkel, dan kunt u uw tablet inleveren voor onderzoek en eventuele reparatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “iPad 5e Generatie moederbord reparatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *