iPad 7 scherm reparatie

130.00

Een iPad 7 scherm reparatie gebeurt bij CellPhoneFix vakkundig en is 2 werkdagen dagen later klaar. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw tablet herstellen middels onze  haal- en brengservice.

Uw tablet blijft weer optimaal functioneren met een iPad 7 display. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een iPad 7 scherm.

Categorie:

iPad 7 scherm reparatie

Heeft u uw iPad 7 laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw iPad 7 is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw iPad 7 niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige iPad 7 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in iPad 7 scherm reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw tablet. Wij helpen u graag zodat u uw tablet snel weer in gebruik kunt nemen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een iPad 7 scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPad 7 scherm reparatie duurt 2 werkdagen.