iPad 2 software herstel

29.00

Is uw iPad 2 traag en loopt uw tablet soms vast? De kans is groot dat uw iPad 2 een software probleem heeft. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een iPad 2 software herstel.

Categorie:

iPad 2 software herstel

Een trage iPad 2 of een iPad 2 die steeds zomaar uitvalt of vast loopt kan een software probleem hebben. Het opnieuw installeren van de juiste software verhelpt vaak de meeste problemen. Een iPad 2 software herstel voeren wij altijd uit aan de hand van de laatste beschikbare software voor uw tablet. Een iPad 2 die steeds vastloopt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon weer normaal gebruik kunnen maken van uw tablet. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige iPad 2 reparatie

Specialist in iPad 2 software herstel. Breng uw iPad 2 naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct nieuwe software kunnen installeren op uw tablet. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Voor het herstellen van uw tablet, maken wij uitsluitend gebruik van de laatst beschikbare en originele software die de fabrikant van uw iPad 2 heeft uitgebracht. U dient wel rekening te houden met gegevens verlies na het herstellen van uw software omdat uw iPad 2 na een schone installatie, weer volledig wordt teruggezet naar de fabrieksinstellingen. Na het opnieuw installeren van de software controleren wij of de problemen verholpen zijn en kunt u meteen weer gebruikmaken van uw iPad 2!

Garantie

Op een iPad 2 software herstel geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een iPad 2 software herstel duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.