HTC One accu reparatie

60.00

Is uw snel leeg of valt deze zomaar uit? Dan is uw accu kapot en dient deze vervangen te worden. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een HTC One accu reparatie.

Heeft u weinig tijd? Plan een afspraak in met onze Cell Phone Fix Servicebus voor een HTC One accu reparatie bij u aan huis, op kantoor of zelfs uw sportschool!

Reparatie aanmelden

Categorie:

HTC One accu reparatie

Een HTC One accu reparatie is nodig als uw toestel zomaar uitvalt of niet meer goed oplaadt. We kunnen niet meer zonder onze smartphones en als deze zomaar uitvalt omdat je accu kapot is terwijl je bereikbaar moet blijven, dan is dit natuurlijk een vervelend probleem! Wij begrijpen hoe vervelend een kapotte accu voor u kan zijn! U wilt gewoon zo snel mogelijk weer bereikbaar zijn en gebruik kunnen maken van uw . Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in HTC One accu reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle accu reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Uw accu wordt snel en vakkundig vervangen, waardoor u binnen enkele ogenblikken weer gebruik kunt maken van uw !

reparatie op locatie

Liever een afspraak met onze monteur inplannen bij u op locatie? Geen probleem, want ook daar hebben wij aan gedacht! Onze monteur komt graag naar u toe met de Cell Phone Fix Servicebus voor een HTC One accu reparatie op locatie!

Reparatietijd

Een HTC One accu reparatie duurt gemiddeld 30 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HTC One accu reparatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *