Galaxy Tab S6 moederbord reparatie

128.00

Werkt uw Galaxy Tab S6 helemaal niet meer en kunt u uw tablet ook niet meer inschakelen? Kom dan langs zodat we kunnen onderzoeken of het probleem zich op het moederbord bevindt. Plan eenvoudig een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een Galaxy Tab S6 moederbord reparatie of kom direct langs.

Wanneer het ons niet lukt om het moederbord van uw toestel te herstellen betaalt u echter wel € 38,00 voor de gedane werkzaamheden.

Categorie:

Galaxy Tab S6 moederbord reparatie

Als uw tablet helemaal niet meer aan gaat, dan is er een grote kans dat uw Galaxy Tab S6 moederbord beschadigd is, of zijn er waarschijnlijk componenten op het moederbord die niet meer werken. Een Galaxy Tab S6 die helemaal niet meer inschakelt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent en of uw tablet nog te repareren is. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy Tab S6 reparatie

Wij zijn specialist in Galaxy Tab S6 moederbord reparaties. Bij een Galaxy Tab S6 moederbord reparatie onderzoeken wij altijd waar precies op het moederbord het probleem zich bevindt. We controleren alle interne componenten van uw Galaxy Tab S6 moederbord en voeren uitgebreide tests uit om te onderzoeken of uw tablet nog te repareren valt. Gooi uw tablet dus niet zomaar weg, maar breng uw Galaxy Tab S6 naar Cell Phone Fix voor een moederbord onderzoek. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen waar op het moederbord het probleem zich bevindt en of uw Galaxy Tab S6 nog gerepareerd kan worden. Voor het onderzoeken en eventueel repareren van moederborden hanteren wij echter een reparatietijd van 3 werkdagen. Er kleven helaas risico’s aan een Galaxy Tab S6 moederbord reparatie! Het kan voor komen dat uw tablet tijdens de reparatie van het moederbord compleet beschadigd raakt, doordat wij met erg hoge temperaturen moeten werken. Dit risico dient u wel te aanvaarden voordat wij aan uw moederbord reparatie kunnen beginnen. Mede hierdoor wordt deze reparatie vaak als laatste redmiddel ingezet.

Reparatietijd

Een Galaxy Tab S6 moederbord reparatie duurt 5 werkdagen. Komt u naar onze winkel, dan kunt u uw tablet inleveren voor onderzoek en eventuele reparatie.