Galaxy Tab S4 waterschade reparatie

45.00

Is uw Galaxy Tab S4 in aanraking geweest met water waardoor deze niet meer aangaat? Kom dan langs zodat we kunnen onderzoeken hoe ernstig het probleem is. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy Tab S4 waterschade reparatie.

Categorie:

Galaxy Tab S4 waterschade reparatie

Als u uw Galaxy Tab S4 in het water heeft laten vallen of als uw tablet in aanraking is geweest met water, is de kans groot dat uw Galaxy Tab S4 waterschade heeft opgelopen. Een Galaxy Tab S4 die in aanraking is geweest met water is natuurlijk erg vervelend en u wilt zo snel mogelijk weten welke schade uw tablet precies heeft opgelopen en of uw tablet nog te repareren is. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy Tab S4 reparatie

Wij zijn specialist in Galaxy Tab S4 waterschade reparaties. Het is van groot belang dat u er snel bij bent als uw Galaxy Tab S4 in aanraking is geweest met water. Als u direct en adequaat handelt kan de kans op schade aan de interne onderdelen van uw tablet aanzienlijk worden beperkt. Zorg dat u uw Galaxy Tab S4 direct uitschakelt en probeer deze ook niet meer op te laden of aan te sluiten op een stroombron. Breng uw Galaxy Tab S4 zo snel mogelijk naar Cell Phone Fix zodat we uw tablet kunnen onderzoeken en kunnen vaststellen welke schade uw tablet heeft opgelopen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen wat de daadwerkelijke schade is aan uw tablet en of uw Galaxy Tab S4 nog gerepareerd kan worden.

Garantie

Op een Galaxy Tab S4 waterschade reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy Tab S4 waterschade reparatie duurt gemiddeld 180 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u wachten op de reparatie of eventueel uw tablet inleveren en later weer ophalen.