Galaxy S9 achterkant vervangen

78.00

Is uw Galaxy S9 achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw Galaxy S9 achterkant vervangen. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een achterkant reparatie van uw Galaxy S9. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy S9 achterkant vervangen.

Categorie:

Galaxy S9 achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw Galaxy S9 ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw Galaxy S9. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy S9 reparatie

Cell Phone Fix is gespecialiseerd in alle Galaxy S9 reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw Galaxy S9. Breng uw toestel naar Cell Phone Fix zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is en waarbij we indien nodig direct uw Galaxy S9 achterkant vervangen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Een Galaxy S9 achterkant vervangen is zo gebeurt waardoor uw toestel er direct weer als nieuw uit ziet!

Garantie

Op een Galaxy S9 achterkant vervangen geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S9 achterkant vervangen duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.