Galaxy S7 knop reparatie

70.00

Kunt u het volume van uw Galaxy S7 niet meer harder of zachter zetten of reageert één van de andere knoppen helemaal niet meer? Dan is uw Galaxy S7 knop kapot. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een Galaxy S7 knop reparatie. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy S7 knop reparatie.

Categorie:

Galaxy S7 knop reparatie

Lukt het niet om de muziek uit uw Galaxy S7 harder of zachter te zetten, of werkt één van de andere knoppen op uw Galaxy S7 niet naar behoren, dan is het wel zo handig als dit voor u snel wordt opgelost. Als één van de knoppen van uw Galaxy S7 niet meer werkt, dan kunnen wij een Galaxy S7 knop reparatie uitvoeren. Een kapotte Galaxy S7 knop is erg vervelend en wij begrijpen dat u deze snel wilt laten repareren. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy S7 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Galaxy S7 knop reparaties. Breng uw Galaxy S7 naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct een Galaxy S7 knop reparatie kunnen uitvoeren. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle knop reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Na de reparatie van uw toestel kunt u weer normaal uw Galaxy S7 bedienen!

Garantie

Op een Galaxy S7 knop reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S7 knop reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.