Galaxy S7 Edge scherm reparatie

220.00

Een Galaxy S7 Edge scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel Galaxy S7 Edge display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel Galaxy S7 Edge scherm.

Categorie:

Galaxy S7 Edge scherm reparatie

Heeft u uw Galaxy S7 Edge laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw Galaxy S7 Edge is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw Galaxy S7 Edge niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy S7 Edge reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Galaxy S7 Edge scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen korte tijd loopt u weer naar buiten met een perfect werkende Galaxy S7 Edge!

Garantie

Op een Galaxy S7 Edge scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S7 Edge scherm reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.