Galaxy S6 moederbord reparatie

80.00

Werkt uw helemaal niet meer en kunt u uw toestel ook niet meer inschakelen? Kom dan langs zodat we kunnen onderzoeken of het probleem zich op het moederbord bevindt. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een Galaxy S6 moederbord reparatie.

Categorie:

Galaxy S6 moederbord reparatie

Als uw toestel helemaal niet meer aan gaat, dan is er een grote kans dat uw moederbord beschadigd is, of zijn er waarschijnlijk componenten op het moederbord die niet meer werken. Een die helemaal niet meer inschakelt is natuurlijk erg vervelend en u wilt gewoon zo snel mogelijk weten waar u aan toe bent en of uw toestel nog te repareren is. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige reparatie

Wij zijn specialist in Galaxy S6 moederbord reparaties. Bij een Galaxy S6 moederbord reparatie onderzoeken wij altijd waar precies op het moederbord het probleem zich bevindt. We controleren alle interne componenten van uw moederbord en voeren uitgebreide tests uit om te onderzoeken of uw toestel nog te repareren valt. Gooi uw toestel dus niet zomaar weg, maar breng uw naar Cell Phone Fix voor een moederbord onderzoek. Na het onderzoek krijgt u meteen te horen waar op het moederbord het probleem zich bevindt en of uw nog gerepareerd kan worden. Voor het onderzoeken en eventueel repareren van moederborden hanteren wij echter een reparatietijd van 3 werkdagen. Er kleven helaas risico’s aan een Galaxy S6 moederbord reparatie! Het kan voor komen dat uw toestel tijdens de reparatie van het moederbord compleet beschadigd raakt, doordat wij met erg hoge temperaturen moeten werken. Dit risico dient u wel te aanvaarden voordat wij aan uw moederbord reparatie kunnen beginnen. Mede hierdoor wordt deze reparatie vaak als laatste redmiddel ingezet.

Reparatietijd

Een Galaxy S6 moederbord reparatie duurt gemiddeld 3 werkdagen. Komt u naar onze winkel, dan kunt u uw toestel inleveren voor onderzoek en eventuele reparatie.