Galaxy S6 Edge knop reparatie

60.00

Kunt u het volume van uw Galaxy S6 Edge niet meer harder of zachter zetten of reageert één van de andere knoppen helemaal niet meer? Dan is uw Galaxy S6 Edge knop kapot. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een Galaxy S6 Edge knop reparatie. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy S6 Edge knop reparatie.

Categorie:

Galaxy S6 Edge knop reparatie

Lukt het niet om de muziek uit uw Galaxy S6 Edge harder of zachter te zetten, of werkt één van de andere knoppen op uw Galaxy S6 Edge niet naar behoren, dan is het wel zo handig als dit voor u snel wordt opgelost. Als één van de knoppen van uw Galaxy S6 Edge niet meer werkt, dan kunnen wij een Galaxy S6 Edge knop reparatie uitvoeren. Een kapotte Galaxy S6 Edge knop is erg vervelend en wij begrijpen dat u deze snel wilt laten repareren. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy S6 Edge reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Galaxy S6 Edge knop reparaties. Breng uw Galaxy S6 Edge naar Cell Phone Fix zodat we het probleem kunnen vaststellen en direct een Galaxy S6 Edge knop reparatie kunnen uitvoeren. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle knop reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Na de reparatie van uw toestel kunt u weer normaal uw Galaxy S6 Edge bedienen!

Garantie

Op een Galaxy S6 Edge knop reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S6 Edge knop reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.