Galaxy S22+ scherm reparatie

240.00

Een Galaxy S22+ scherm reparatie is bij CellPhoneFix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een Galaxy S22+ display. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy S22+ scherm.

Categorie:

Galaxy S22+ scherm reparatie

Heeft u uw Galaxy S22+ laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw Galaxy S22+ is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw Galaxy S22+ niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige Galaxy S22+ reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Galaxy S22+ scherm reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een Galaxy S22+ scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S22+ scherm reparatie duurt gemiddeld 60 minuten.