Galaxy S22+ oplaad connector reparatie

70.00

Maakt uw Galaxy S22+ geen verbinding met uw computer of laadt deze niet meer goed op? Dan is uw oplaad connector waarschijnlijk kapot en dient deze te worden gereinigd of te worden vervangen. Een Galaxy S22+ oplaad connector reparatie is bij CellPhoneFix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een Galaxy S22+ connector reparatie. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy S22+ connector reparatie.

Categorie:

Galaxy S22+ oplaad connector reparatie

Een Galaxy S22+ oplaad connector reparatie is nodig als uw toestel geen verbinding meer kan maken met een computer of laptop of als u merkt dat u deze met geen enkele kabel meer kan opladen. Een slechte computerverbinding met uw Galaxy S22+ kan ook voorkomen omdat uw oplaad connector vuil is of stof bevat. In dat geval kunnen wij uw oplaad connector van binnenuit reinigen. Om uw Galaxy S22+ te synchroniseren of te updaten is een goed werkende verbinding met uw pc van belang. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige Galaxy S22+ reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Galaxy S22+ oplaad connector reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Uw Galaxy S22+ oplaad connector wordt snel en vakkundig hersteld, waardoor u direct na de reparatie uw toestel weer kunt opladen!

Garantie

Op een Galaxy S22+ oplaad connector reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S22+ oplaad connector reparatie duurt gemiddeld 60 minuten.