Galaxy S21 Ultra scherm reparatie

295.00

Een Galaxy S21 Ultra scherm reparatie is bij CellPhoneFix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een Galaxy S21 Ultra display. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy S21 Ultra scherm.

Categorie:

Galaxy S21 Ultra scherm reparatie

Heeft u uw Galaxy S21 Ultra laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw scherm voor uw Galaxy S21 Ultra is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw Galaxy S21 Ultra niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige Galaxy S21 Ultra reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Galaxy S21 Ultra scherm reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een Galaxy S21 Ultra scherm reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S21 Ultra scherm reparatie duurt gemiddeld 60 minuten.