Galaxy S21+ speaker reparatie

85.00

Hoort u tijdens het bellen een krakend geluid uit uw Galaxy S21+ oorspeaker of handsfree speaker? Kunt u uw gesprekspartner helemaal niet meer verstaan? Dan is één van uw speakers waarschijnlijk kapot en dient deze te worden gereinigd of te worden vervangen. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy S21+ speaker reparatie.

Categorie:

Galaxy S21+ speaker reparatie

Een krakend geluid uit de speaker van uw Galaxy S21+ tijdens een telefoongesprek? Kunt u niet meer genieten van het beluisteren van uw favoriete songs? Een Galaxy S21+ speaker reparatie verhelpt het probleem weer. Het kan ook weleens voorkomen dat er vuil of stof in uw speaker zit. In dat geval kunnen wij de speaker van uw Galaxy S21+ van binnenuit reinigen. Bij CellPhoneFix onderzoeken wij altijd eerst het probleem voordat we uw toestel repareren!

Vakkundige Galaxy S21+ reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Galaxy S21+ speaker reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle speaker reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs, waardoor u binnen enkele ogenblikken weer een perfect telefoongesprek kunt voeren en/of weer kunt genieten van uw favoriete songs via uw Galaxy S21+!

Garantie

Op een Galaxy S21+ speaker reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S21+ speaker reparatie duurt gemiddeld 60 minuten.