Galaxy S21 achterkant vervangen

80.00

Is uw Galaxy S21 achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw Galaxy S21 achterkant vervangen. Plan eenvoudig een afspraak in door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een nieuwe Galaxy S21 achterkant display.U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy S21 achterkant vervangen.

Categorie:

Galaxy S21 achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw Galaxy S21 ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw Galaxy S21. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door CellPhoneFix!

Vakkundige Galaxy S21 reparatie

CellPhoneFix is gespecialiseerd in alle Galaxy S21 reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw Galaxy S21. Neem contact met ons op zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is om uw Galaxy S21 te herstellen. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een Galaxy S21 achterkant vervangen geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S21 achterkant vervangen duurt gemiddeld 60 minuten.