Galaxy S21+ accu reparatie

75.00

Is uw Galaxy S21+ snel leeg of valt deze zomaar uit? Dan is uw accu kapot en dient deze vervangen te worden. Plan eenvoudig een afspraak door ons te contacteren. Wij komen dan graag uw toestel bij u op locatie herstellen. Indien u wenst kunt u ook gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw toestel blijft weer optimaal functioneren met een nieuwe Galaxy S21+ accu. U krijgt daarnaast 3 maanden garantie op de Galaxy S21+ accu reparatie.

Categorie:

Galaxy S21+ accu reparatie

Een Galaxy S21+ accu reparatie is nodig als uw toestel zomaar uitvalt of niet meer goed oplaadt. We kunnen niet meer zonder onze smartphones en als deze zomaar uitvalt omdat je Galaxy S21+ accu kapot is terwijl je bereikbaar moet blijven, dan is dit natuurlijk een vervelend probleem! Wij begrijpen hoe vervelend een kapotte accu voor u kan zijn! U wilt gewoon zo snel mogelijk weer bereikbaar zijn en gebruik kunnen maken van uw Galaxy S21+. Gelukkig is er CellPhoneFix!

Vakkundige Galaxy S21+ reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Galaxy S21+ accu reparaties. Neem daarom contact met ons op voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij helpen u graag bij u op locatie zodat u uw toestel snel weer in gebruik kunt nemen. Ook kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Alle accu reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs.

Garantie

Op een Galaxy S21+ accu reparatie geven wij 3 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S21+ accu reparatie duurt gemiddeld 60 minuten.