Galaxy S20+ scherm reparatie

295.00

Een Galaxy S20+ scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel Galaxy S20+ display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel Galaxy S20+ scherm.

Categorie:

Galaxy S20+ scherm reparatie

Heeft u uw Galaxy S20+ laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw Galaxy S20+ is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw Galaxy S20+ niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy S20+ reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Galaxy S20+ scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen korte tijd loopt u weer naar buiten met een perfect werkende Galaxy S20+!

Garantie

Op een Galaxy S20+ scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S20+ scherm reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.