Galaxy S10E scherm reparatie

225.00

Een Galaxy S10E scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel Galaxy S10E display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel Galaxy S10E scherm.

Categorie:

Galaxy S10E scherm reparatie

Heeft u uw Galaxy S10E laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw Galaxy S10E is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw Galaxy S10E niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy S10E reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Galaxy S10E scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen korte tijd loopt u weer naar buiten met een perfect werkende Galaxy S10E!

Garantie

Op een Galaxy S10E scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy S10E scherm reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.