Galaxy Note 10+ achterkant vervangen

88.00

Is uw Galaxy Note 10+ achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw Galaxy Note 10+ achterkant vervangen. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een achterkant reparatie van uw Galaxy Note 10+. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy Note 10+ achterkant vervangen.

Categorie:

Galaxy Note 10+ achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw Galaxy Note 10+ ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw Galaxy Note 10+. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy Note 10+ reparatie

Cell Phone Fix is gespecialiseerd in alle Galaxy Note 10+ reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw Galaxy Note 10+. Breng uw toestel naar Cell Phone Fix zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is en waarbij we indien nodig direct uw Galaxy Note 10+ achterkant vervangen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Een Galaxy Note 10+ achterkant vervangen is zo gebeurt waardoor uw toestel er direct weer als nieuw uit ziet!

Garantie

Op een Galaxy Note 10+ achterkant vervangen geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy Note 10+ achterkant vervangen duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.