Galaxy A51 scherm reparatie

175.00

Een Galaxy A51 scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel Galaxy A51 display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel Galaxy A51 scherm.

Categorie:

Galaxy A51 scherm reparatie

Heeft u uw Galaxy A51 laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw Galaxy A51 is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw Galaxy A51 niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy A51 reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Galaxy A51 scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen korte tijd loopt u weer naar buiten met een perfect werkende Galaxy A51!

Garantie

Op een Galaxy A51 scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy A51 scherm reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.