Galaxy A32 achterkant vervangen

68.00

Is uw Galaxy A32 achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw Galaxy A32 achterkant vervangen. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een achterkant reparatie van uw Galaxy A32. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy A32 achterkant vervangen.

Categorie:

Galaxy A32 achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw Galaxy A32 ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw Galaxy A32. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy A32 reparatie

Cell Phone Fix is gespecialiseerd in alle Galaxy A32 reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw Galaxy A32. Breng uw toestel naar Cell Phone Fix zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is en waarbij we indien nodig direct uw Galaxy A32 achterkant vervangen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Een Galaxy A32 achterkant vervangen is zo gebeurt waardoor uw toestel er direct weer als nieuw uit ziet!

Garantie

Op een Galaxy A32 achterkant vervangen geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy A32 achterkant vervangen duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.