Galaxy A21S achterkant vervangen

58.00

Is uw Galaxy A21S achterkant bekrast of zit er een barst in de achterkant? Dan kunnen wij uw Galaxy A21S achterkant vervangen. Plan een afspraak in bij Cell Phone Fix voor een achterkant reparatie van uw Galaxy A21S. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een Galaxy A21S achterkant vervangen.

Categorie:

Galaxy A21S achterkant vervangen

Een bekraste of gebarsten achterkant van uw Galaxy A21S ziet er natuurlijk niet mooi uit. Het kan zelfs voorkomen dat door de beschadigde achterkant er schade ontstaat aan de interne onderdelen van uw Galaxy A21S. Wacht dus niet te lang en laat direct en vakkundig een reparatie uitvoeren door Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy A21S reparatie

Cell Phone Fix is gespecialiseerd in alle Galaxy A21S reparaties waaronder het vervangen van de achterkant van uw Galaxy A21S. Breng uw toestel naar Cell Phone Fix zodat we kunnen vaststellen hoe erg de schade is en waarbij we indien nodig direct uw Galaxy A21S achterkant vervangen. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Een Galaxy A21S achterkant vervangen is zo gebeurt waardoor uw toestel er direct weer als nieuw uit ziet!

Garantie

Op een Galaxy A21S achterkant vervangen geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy A21S achterkant vervangen duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.