Galaxy A20E scherm reparatie

108.00

Een Galaxy A20E scherm reparatie is bij Cell Phone Fix zo gebeurt en klaar terwijl u wacht. Plan eenvoudig een afspraak in voor een reparatie in onze winkel of kom direct langs.

Uw toestel blijft gewoon helemaal origineel met een origineel Galaxy A20E display. U krijgt daarnaast 12 maanden garantie op de reparatie van een origineel Galaxy A20E scherm.

Categorie:

Galaxy A20E scherm reparatie

Heeft u uw Galaxy A20E laten vallen en zit er een barst in het scherm, of reageert het touchscreen niet meer? Een nieuw origineel scherm voor uw Galaxy A20E is dan de oplossing! Wij begrijpen hoe vervelend het is als u uw Galaxy A20E niet meer kunt gebruiken en u wilt gewoon dat dit zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Gelukkig is er Cell Phone Fix!

Vakkundige Galaxy A20E reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in Galaxy A20E scherm reparaties. Kom daarom naar onze winkel voor een professionele en deskundige reparatie aan uw smartphone. Wij verwelkomen u graag met een kopje koffie, thee of fris. Alle scherm en display reparaties worden altijd met de grootste zorg uitgevoerd door onze gecertificeerde monteurs. Binnen korte tijd loopt u weer naar buiten met een perfect werkende Galaxy A20E!

Garantie

Op een Galaxy A20E scherm reparatie geven wij 12 maanden garantie.

Reparatietijd

Een Galaxy A20E scherm reparatie duurt gemiddeld 60 minuten. Komt u naar onze winkel, dan kunt u dus wachten op de reparatie.