Smartphone reparatie op locatie

Cell Phone Fix komt naar u toe!

Cell Phone Fix - Smartphone reparatie op locatie

Een kapotte smartphone, een barst in het scherm, we hebben het bijna allemaal wel eens meegemaakt. We zijn tegenwoordig allemaal erg druk en kunnen onze smartphone's niet lang meer missen.

Voor iedereen die geen tijd heeft om naar onze winkel te komen en die zijn/haar smartphone niet kan missen bieden wij nu een extra service aan; Smartphone reparatie op locatie met onze Cell Phone Fix Servicebus.

U bekijkt de kosten van uw reparatie, plant een afspraak in via onze website en wij komen met onze Cell Phone Fix Servicebus naar u toe!

De Cell Phone Fix Servicebus is voorzien van de laatste technische snufjes zodat onze monteur direct uw smartphone kan repareren bij u aan huis, op uw werk of zelfs terwijl u aan het sporten bent op de sportschool! Duurt de reparatie toch langer, dan krijgt u van ons een gratis leentoestel. Handig toch!?

Goedkope reparatie op locatie

Smartphone reparatie servicebus

 

Omdat wij onze klanten graag van de beste service voorzien betaald u tijdelijk niks extra's voor smartphone reparatie op locatie.

De reparatie prijzen zijn dus hetzelfde als dat u uw smartphone bij ons in de winkel laat repareren. Dus komt het even niet goed uit om langs te komen in onze reparatiewinkel, dan komen wij gewoon naar u toe. U kunt gewoon doorgaan waarmee u bezig was en wij fixen ondertussen uw smartphone. Na afloop kunt u pinnen en klaar is kees. Dat is nog eens service vinden wij!

bekijk wat uw reparatie kost en maak meteen een afspraak!

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK MET ONZE REPARATIEBUS

Voordelen van reparatie op locatie

Cell Phone Fix - Reparatiebus

U kunt doorwerken terwijl wij uw toestel repareren.
U bespaard op reiskosten en reistijd doordat wij naar u toe komen. Reparatie gebeurt in onze high-tech reparatiebus op locatie.
U ontvangt uw toestel direct na reparatie door onze gecertificeerde monteur weer terug.
U blijft de hele dag bereikbaar, dus ook wanneer u aan het werk bent. Wij komen met onze reparatiebus gewoon naar u toe!
Heeft u een vraag, dan kunt u deze meteen stellen aan onze monteur die bij u op locatie is.

Afspraak inplannen

Meteen een afspraak inplannen? Kies de datum en het gewenste tijdstip en onze monteur komt naar je toe!

https://www.cellphonefix.nl/
februari 2018
ma di wo do vr za zo
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627281234

Wat onze klanten vinden

  Alle reviews